Inland cruises

Onze belangrijkste partners

Go4Cruise partners
Arosa, cruising differently
Voor ons is 2022 een heel bijzonder jaar, want we vieren ons jubileum!
20 jaar geleden begonnen de eerste A-ROSA schepen met hun dienst.
Sindsdien hebben we riviercruises ontwikkeld voor iedereen en voor elke interesse: natuur, gastronomie, avontuur, wellness, romantiek en familieplezier.
Bij A-ROSA zijn uw tevredenheid en welzijn voor een ontspannen vakantie het belangrijkste.
Het feit dat we succesvol zijn, toont de tevredenheid van 92% van onze gasten, de 1e plaats bij de Duitse Fairness Prize en de 1e plaats van alle aanbieders met het hoogste klantvertrouwen.
Bovendien is A-ROSA gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001
Rivages du Monde, begeleide riviercruises
Rivages du Monde werd in 2001 opgericht door twee cruisespecialisten met een passie voor geschiedenis en de Russische cultuur.
Al heel snel ontstond het idee om op de Franse markt riviercruises aan te bieden in Rusland tussen de twee belangrijkste steden: Moskou en Sint-Petersburg.
Tijdens de winter van 2004 bood Rivages du Monde voor het eerst cruises aan op de Mekong, tussen Saigon en de tempels van Angkor.
Die drang naar innovatie is een echt basisprincipe tijdens de pioniersjaren van het bedrijf.
Al gauw worden nieuwe cruises geïntroduceerd in Myanmar (op de Irrawaddy) en in Oekraïne met de 'Byzantijnse' route tussen Kiev en Istanboel.
In 2008 neemt de onderneming Mondotours over, gespecialiseerd in cruises in Rusland.
In 2010 volgt de overname van Athenaeum, een specialist in luxueuze culturele riviercruises.
In 2022 opent Rivages du Monde een vestiging in België.
Door optimaal in te spelen op de wensen van de Belgische markt wordt Rivages du Monde geleidelijk de referentie in het segment van de begeleide culturele luxe cruises (tweetalig NL/FR) met schepen met een capaciteit tussen 30 en 180 passagiers.
Vandaag beschikt Rivages du Monde over een vloot van een30-tal schepen die jaarlijks 18.000 klanten laat kennismaken met meer dan 30 bestemmingen.
Viva Cruises enjoy the moment
Waar mogen we u mee naartoe nemen?
Naar de imposante kastelen aan de oevers van de Rijn? Naar het culturele erfgoed langs de Donau?
Of geeft u eerder de voorkeur aan de schilderachtige Oostzeekust?
Of u nu Duitsland vanaf nieuwe oevers wilt ontdekken of van de Franse flair op de Seine of de Rhône wilt genieten, u vindt bij Viva Cruises vast en zeker de riviercruise van uw dromen in ons diverse aanbod, dat u zelf naar wens kunt samenstellen.
Benevens moderne en comfortabele schepen, prachtige vaarroutes en top cuisine is de "Viva All Inclusive" formule een zeer gewaardeerd voordeel voor onze gasten.
Stacks Image 103
Al 45 jaar is CroisiEurope een onafhankelijk Frans familiebedrijf met zetel in Straatsburg.
Sinds 1976 en in de loop der jaren, hebben wij ons gevestigd als de Europese leider in riviercruises, gespecialiseerd in cruises op mensenmaat op de kanalen en zeeën van de wereld.
Deze unieke positionering, gekoppeld aan het familiegevoel en de ondernemerscultuur van het bedrijf, zijn sterke waarden die wij uitdragen en die wij delen met onze teams en onze passagiers.
Riverside luxury cruises
Een vooraanstaande Duitse hotelgroep heeft in 2022 een nieuw riviercruisebedrijf opgericht na de aankoop van een voormalig luxe rivierschip.
Riverside luxury cruises wil zich presenteren als aanbieder van de meest luxueuse cruisevakanties.
Zo voorzien ze 1 bemanningslid voor elke 2 passagiers met ondermeer een persoonlijke butlerservice. Hierover zeggen ze: “Onze butler staat in directe communicatie met elke gast (bijvoorbeeld via WhatsApp) en zorgt voor elk verzoek. Misschien wilt u een afspraak in de spa of reserveer u een tafel in het restaurant, laat het uw persoonlijke butler weten en ontspan.
Ook op gebied van excursies gaan ze voluit: “En er is nog iets dat ons onderscheidt: onze routes kunnen naar wens worden uitgebreid en gecombineerd. Een variatie aan excursies kan worden geboekt op basis van persoonlijke interesse en voorkeur.
Onze thema’s zijn:: architectuur en design, kunst en keuken, geschiedenis en natuur.
Op elk schip kan je kiezen tussen 5 restaurants, verblijf je in luxueuse suitekajuiten van ong. 18-20 m²,
AMA Waterways
Ons familiebedrijf viert meer dan 20 ongelooflijke jaren op de rivieren van de wereld en is gefocust gebleven op waar we het beste in zijn: onze gasten innovatieve en onvergetelijke reiservaringen bieden.
Onze visionaire leiders waren de pioniers van de moderne luxe riviercruises en hebben talloze prestigieuze prijzen en onderscheidingen ontvangen.
We zijn echter het meest tevreden door de positieve feedback die we ontvangen van onze gasten, die we altijd als een deel van onze familie hebben beschouwd.
Ga met ons mee, blijf een tijdje en ontdek Europa, Azië, Afrika of Zuid-Amerika met onsn één rivier tegelijk
Nicko riviercruises
Nicko cruises Schiffsreisen GmbH is een van de meest dynamische cruiseaanbieders in Duitsland.
In de afgelopen jaren heeft het bedrijf zich ontwikkeld van een toonaangevende aanbieder van riviercruises met meer dan 30 jaar ervaring tot een bekende aanbieder van kleine schepen met bestemmingsgerichte oceaanroutes.
Met zijn moderne, comfortabele vloot reist Nicko cruises over alle binnenlandse waterwegen en kustgedeelten die in trek zijn bij toeristen.
In 2023 beschikt Nicko cruises over een vloot van 22 eigentijdse rivierschepen.
De schepen in de vloot bevinden zich allemaal in de 4- tot 5-sterrencategorie volgens de Duitse hotelhandelsnormen.
Viking River Cruises
Viking River Cruises werd opgericht in 1997 met de visie dat reizen meer bestemmingsgericht en cultureel meeslepend zou kunnen zijn.
In 2000 kocht het bedrijf de Europese KD River Cruises om zijn vloot uit te breiden, om 40 jaar ervaring met riviercruises te benutten en om rechten te verwerven op eersteklas aanmeerlocaties in belangrijke Europese steden.
De bekroonde vloot van identieke Viking Longships vaart over de legendarische rivieren van Europa en biedt een verscheidenheid aan hutcategorieën en echte tweekamersuites met grote balkons.
Voorzieningen aan boord zijn onder andere een restaurant, een bar en lounge, een bibliotheek en een uitgebreid zonneterras.
De schepen zijn voorzien van al fresco dineren op het revolutionaire Aquavit-terras binnen en buiten, elegant Scandinavisch design en milieuvriendelijke kenmerken, zoals zonnepanelen, een biologische kruidentuin aan boord en energiezuinige hybride motoren voor een opmerkelijk soepele vaart.
Uniworld cruises
Elk van Uniworld's drijvende boetiekhotels brengt uw bestemmingen aan boord.
Uniworld Boutique River Cruise Collection is gemodelleerd naar het zusterbedrijf, de vijfsterren Red Carnation Hotel Collection.
Hun collectie boetiekhotels staat bekend om hun op de bestemming geïnspireerde interieur, gracieuze service en zorgvuldig geselecteerde voorzieningen, die allemaal een intieme, elegante en ontspannen ervaring bieden.
Evenzo zijn onze boetiekriviercruiseschepen stijlvolle drijvende hotels met uitnodigende ruimtes, prachtig antiek, aangepaste stoffen en originele kunstwerken.
Elk schip is geïnspireerd op de rivieren waarop ze varen. Met onderscheidende thema's, kleurenpaletten, op maat gemaakte stoffen, persoonlijk geselecteerde originele kunstwerken, weelderige meubels en antiek, is elk element, tot in het kleinste detail, zorgvuldig overwogen en feilloos weergegeven.
Scenic luxury cruises
De Australische rederij Scenic Cruises heeft een schitterend aanbod riviercruises aan boord van luxueuze 5-sterren schepen, vergelijkbaar met een hotel van wereldklasse.
Elke dag verfijnd dineren in een keur aan restaurants om je cruise-ervaring speciaal te maken, want Scenic Cruises heeft oog voor authentieke gerechten met lokale producten uit de streken langs je route.
En je beschikt over je eigen privé butler.
Met bijna net zoveel bemanning als passagiers krijg je een buitengewone persoonlijke service.
Wat ook meteen opvalt zijn de zeer ruime suites, de schepen heten ook niet voor niets Scenic Space-Ships, die een warme, hedendaagse sfeer uitstralen.
Het ultraluxe karakter vertaalt zich niet alleen in de service en aandacht, maar ook in het all-inclusive concept, waarbij alles inbegrepen in, zoals alle maaltijden, premium drankjes, de minibar, butlerservice, wifi, fooien, de excursies en transfers
Het is een naadloze reis van begin tot eind die u, onze gast, centraal stelt in alles wat we doen.
Het neemt je mee naar buitengewone regio's en dompelt je onder in zinvolle en verrijkende ervaringen.
Het is een voortreffelijke keuken, heerlijke wellness en een team van wereldklasse dat op al uw behoeften anticipeert.
Je zult merken dat het verschil zit in de details met Scenic cruises: het innovatieve scheepsontwerp, de vakkundig opgeleide bemanning, de meeslepende reis en een ongeëvenaarde focus op gezondheids- en veiligheidsprotocollen.
Emerald cruises
Sinds ons bescheiden begin in 2013 hebben we een bekroonde reputatie opgebouwd binnen de cruisewereld.
Vandaag de dag is Emerald Cruises een toonaangevende cruisemaatschappij voor kleine schepen, die innovatie en onze uitzonderlijke EmeraldVALUE-belofte centraal stelt in alles wat we doen.
Welke bestemming u ook wilt verkennen over het water, onze collectie riviercruises en jachtcruises blijft groeien.
Van de grote steden van Europa en de prachtige kustlijnen langs de Middellandse Zee tot de mystieke landschappen van Zuidoost-Azië en daarbuiten, elke reis met Emerald Cruises is er een om nooit te vergeten.
Het leven aan boord van onze Star-Ships rivierschepen belooft unieke innovaties, een overvloed aan ruimte, een rustgevende, herstellende nadruk op wellness, allemaal ondersteund door de kennis en expertise van onze gepassioneerde, toegewijde bemanning.
Aan wal bieden zorgvuldig geselecteerde inbegrepen excursies authentieke en meeslepende lokale ervaringen en komen zonder extra kosten.
Uitgevoerd in kleine groepen onder begeleiding van lokale experts, ontdekt u het hart van elke bestemming die u bezoekt.
Belmond riviercruises
Er is een reden waarom degenen die Zuid-Frankrijk hebben bezocht een soort mijmering krijgen als je ze vraagt om hun reis te beschrijven.
Zonder twijfel is de meest zalige en meest serene manier om dit idyllisch gebied te ontdekken al varend over de bekendste Franse kanalen.
Word vroeg wakker en geniet van "een café au lait "op het dek als de dageraad aanbreekt.
Kijk naar de mist die opstijgt uit het water terwijl de zon het landschap stil vanuit de gouden sluier ontwaakt..
Ontdek eindeloze dingen om te doen in Frankrijk aan boord van onze luxueuse boutique schepen,
Geniet van elk moment terwijl u langs glijdt op een van onze zeven luxe schepen
Ontspan in stijlvol comfort en savoureer de verfijnde Franse keuken drijvend langs pittoreske rivieroevers.
Eens aan wal ontdek je de meest uiteenlopende facetten van dit veelzijdige land; van truffeljacht in bourgondië tot ballonvaren boven weidse kastelen en leerrijke bezoeken aan vermaarde wijn- en champagnehuizen.
Avalon waterways riviercruises
Avalon Waterways werd opgestart in 2004 met 1 enkel schip, ondertussen bestaat de vloot uit 21 schepen.
Zij varen op de Donau, Rijn, Moezel, Rhône, Seine en Saone in Europa, de Mekong-rivier in Zuidoost-Azië, evenals op de Yangtze (in China), de Ganges (in India) en de Amazonerivier (in Peru).
In de ruime suites kijken de bedden uit op de kamerbrede panoramische ramen zodat je, vanuit je bed, een prachtig zicht hebt op de voorbijglijdende landschappen.

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Dit gebeurt anoniem.
Kort samengevat: functionele cookies laten onze website beter werken, analytische cookies vertellen ons iets over hoe de website wordt gebruikt. Er worden hierbij geen persoonsgegevens verzameld of doorgegeven. De cookies worden niet gebruikt voor marketing of reclame.Je kan cookies uit- en inschakelen in je browserinstellingen en ook wissen.