Riviercruises

Mooie promoties

Bij de start van het jaar hebben enkele riviercruise rederijen interessante voordelen en kortingen in de aanbieding.
Bij Scenic is er tijdelijk een korting van 700 € op persoon op de Mekong cruises met de Scenic Spirit…meer


Viva cruises brengt lanceert bij aanvang van 2024 een speciale show-cruise met optreden van de Vlaamse zanger Gunther Neefs en heeft haar NL-talig begeleide cruises opnieuw zeer gunstig geprijsd…meerBij Emerald cruises kan je tijdelijk tot 1200 € korting krijgen op een selectie mooie cruises op Rijn, Donau, Seine …meer

Viva 2025

Hoewel 2024 nog maar pas is begonnen, heeft Viva Cruises nu al haar brochure voor 2025 vol met nieuwigheden uitgebracht. Het programma voor volgend jaar van de Europese specialist in riviercruises biedt 64 routes langs de meest geliefde rivieren, nieuwe aanleghavens en gloednieuwe cruises op de Douro aan boord van een nieuw gebouwd schip Porto Mirante.

World luxury travel award voor CroisiEurope

Persbericht 06 nov CroisiEurope:
"Met grote trots delen we met u het nieuws van onze overwinning bij de World Luxury Travel Awards 2023 voor onze safari-cruise in Zuidelijk Afrika.
Deze erkenning is een bewijs van de professionaliteit en toewijding van onze teams om onze gasten uitzonderlijke reiservaringen te bieden, maar ook van onze wens om te innoveren en duurder te worden om onze klanten een unieke cruise-ervaring te bieden naar verder weg gelegen horizonten met een hoog serviceniveau."
Door deze erkenning wordt zowel de expertise als de visie van CroisiEurope beloond en geëerd, evenals de inzet van al haar teams.
Daarom feliciteren we van harte het werk van onze teams, al onze bemanningen en walpersoneel die hebben bijgedragen aan dit succes, en we doen er alles aan om u onvergetelijke momenten aan boord van onze cruises te blijven bezorgen.

Bedankt voor uw vertrouwen!"


Untitled

VIVA Cruises lanceert eerste LGBTQ vriendelijke cruise

Van 28 februari tot 3 maart 2024 organiseert VIVA Cruises de eerste LGBTQ+-vriendelijke cruise vanuit België.
De MS VIVA MOMENTS vertrekt uit Antwerpen en vaart naar Rotterdam, Amsterdam en terug.
Passagiers ontdekken niet alleen deze LGBTQ+-vriendelijke steden, aan boord genieten ze van ontspanning, entertainment en nieuwe ontmoetingen.
VIVA Cruises is lid van de International LGBTQ+ Travel Association (IGLTA) en is dan ook trots op deze meerdaagse, internationale riviercruise. De ‘LGBTQ+ & Friends Cruise’ schiet uit de startblokken in Antwerpen.
Met Antwerpen, Rotterdam en Amsterdam kiest VIVA Cruises voor drie LGBTQ+-vriendelijke en diverse bestemmingen.
Passagiers bezichtigen er talloze bezienswaardigheden, hoppen van de ene winkel naar de andere, laten zich culinair verwennen in de vele restaurants en genieten van een adempauze in één van de vele hippe bars.
Passagiers nemen deel aan de ‘LGBTQ+ & Friends Cruise’ vanaf 795 euro per persoon.
Daarmee reizen ze all-inclusive.
Alle maaltijden en dranken aan boord zijn inbegrepen.
Dat geldt ook voor de wifi, havengelden, fooien en het DJ-entertainment dat telkens ’s avonds plaatsvindt.
Meer over Viva Cruises.

Nieuwe Dahabiya voor Rivages du Monde

Rivages du Monde, een referentie op het vlak van culturele luxecruises, zet dit najaar een tweede dahabiya in voor haar Nijlcruises. De schepen zijn vijfsterrenreplica’s van de traditionele vaartuigen van de Egyptische prinsen van weleer.
Een Dahabiya is een klassieke Egyptische zeilboot met een handjevol hutten en suites én modern gemak, zoals airconditioning en privé badkamers.
Een Nijlcruise per Dahabiya neemt u mee terug in de tijd. U reist langzaam en in alle rust over de Nijl, wat zorgt voor maximaal kijkplezier. Op en langs het water krijgt u een mooi beeld van het Egyptische leven van alledag. Af en toe legt de bemanning aan voor een bezoekje aan een bijzondere graftombe, een lokale markt of een wandeling over het platteland. Samen met de Egyptoloog die meevaart, gaat u dan op stap.
Het programma omvat 10-nachtencruises tussen Caïro, Aswan en Luxor.
Het bezoek van Abu Simbel gebeurt met een binnenlandse vlucht.
(bron : cruiseweek)