Rubrieken en zoekwoorden

Riviercruises

Nieuwe brochures Riverside Luxury Cruises

Riverside Luxury Cruises heeft ‘Routes & Experiences’-brochures van de Riverside Mozart en Riverside Ravel voor het jaar 2024 gelanceerd.
De brochure over de Riverside Debussy volgt binnenkort.
De rederij schrijft te late publicatie toe aan de opstart van de activiteiten en haar streven naar uitmuntendheid, ook in de samenstelling van de brochures.
De online flipbooks van de Riverside Mozart en Riverside Ravel zijn nu te bekijken of te downloaden.
De publicaties van respectievelijk 74 en 42 pagina’s stellen de diverse routes met dag aan dag informatie en vertrekdata voor.
Ook vind je er informatie over de bestemmingen en de excursies, de Riverside Signature Events onderweg, speciale ervaringen aan boord en de transfers.
Die zijn uiteraard inbegrepen als onderdeel van de all-inclusive formule die Riverside voorstelt.
De brochures weerspiegelen het streven van Riverside naar uitmuntendheid. “We hebben veel tijd geïnvesteerd in het ontwerp en de inhoud om ervoor te zorgen dat alle belangrijke informatie duidelijk en aantrekkelijk wordt gepresenteerd.
Omdat dit ons eerste volledige bedrijfsjaar is, wilden we ook ervaringen en feedback van onze eerste gasten verzamelen om onze diensten voortdurend te herbekijken en deze verbeteringen in de brochures op te nemen. Je kan er zeker van zijn dat wij al bezig zijn met onze brochures voor 2025.”
Bron : PP Communications

AMA Waterways 2026

AMA Waterways heeft de reserveringen geopend voor al haar producten in 2026 in Europa, Egypte, Azië, Colombia, safari’s en wildlife cruises in Afrika en landpakketten.
Met negen nieuwe rivierschepen in de komende drie jaar en meer dan veertig verschillende routes op vier continenten, kunnen vroege reisplanners kiezen uit een verscheidenheid aan mogelijkheden.
(bron: Cruiseweek)

Rivages du Monde verwent single reizigers

Rivages du Monde ziet dit zomerseizoen talloze redenen om alleen op cruise te gaan.
Je leert heel wat gelijkgezinde mensen kennen, ontdekt nieuwe bestemmingen en culturen, laat je intussen gastronomisch in de watten leggen en bepaal helemaal zelf welke excursies je wel of niet aan je reisprogramma toevoegt.
Bovendien vervalt deze (na)zomer voor een ruime selectie cruises de eenpersoonstoeslag.
(Bron Parez CC)

Scenic Worldwide Discoveries Collection

Scenic Luxury Cruises & Tours lanceerde haar 2026 Worldwide Discoveries-collectie.
Deze reizen op de twee Discovery Yachts nodigen gasten uit om meer dan 163 routes te ontdekken langs 278 havens in 50 landen, verspreid over 7 continenten.
De collectie biedt ongeëvenaarde ontdekkingsreizen en mogelijkheden om jouw eigen droomreis samen te stellen.
(Bron Parez CC)

Summer Triple Savings bij AmaWaterways

AmaWaterways viert de lancering van haar 'Heart of the River'-brochure 2025 met ‘Summer Triple Savings’, beschikbaar op bepaalde afvaarten.
De luxe-riviercruiserederij kondigt zes nieuwe schepen aan voor onder meer de Rio Magdalena in Colombia en de Douro in Portugal.
Ook in Centraal-Europa staan volgend jaar nieuwigheden op het programma. (bron Parez CC)

Nieuw Douro-schip voor Viva Cruises

De PORTO MIRANTE is speciaal aangepast aan de specifieke kenmerken van de Douro en zijn sluizen en biedt plaats aan 120 gasten in 60 tweepersoonshutten. Het boven- en middendek hebben Franse balkons en alle hutten zijn naar buiten gericht. Naast twee restaurants en een fitnessruimte beschikt het schip ook over een panoramische lounge met bar, een skylounge en een zwembad.

Douro schip Viva Cruises

Er zijn deze zomer twaalf 8-daagse cruises gepland met vertrek en aankomst in Porto.

Cruise op de Saint-Laurent

World Explorer, het paradeschip van Rivages du Monde, maakt een unieke cruise in de golf van de Saint-Laurent, de grootste rivier van Canada.Rivages du Monde maakt er een prachtig 10-daags programma van met focus op natuur en cultuur met ondermeer :▪ Twee volle dagen in Montreal en Quebec City, de twee emblematische steden van Franstalig Canada
▪ Een reis door het hart van Quebec op de Saint-Laurent, in de prachtige Saguenay fjord in de wilde archipel van de Magdalena-eilanden
▪ Ontdekking van het schiereiland Gaspé en zijn ongelooflijke natuur
▪ Een tussenstop in Saint-Pierre-et-Miquelon


Saint-Laurent.jpg.

Alle info op de website van Rivages du Monde

Mekong cruise

Europa’s grootste riviercruise-operator, CroisiEurope, heeft aangekondigd dat vanaf augustus 2024 – de start van het seizoen op de Mekong – alle afvaarten tussen Cambodja en Vietnam all-inclusive zullen zijn. Daarbij zijn de dranken op de cruise inbegrepen. Dit brengt de Mekong-cruises in lijn met de rest van de Europese en wereldwijde cruises van CroisiEurope. (bron PP communications)

"Varende" citytrip Parijs

BannerCitytripParijsMeer...

Van Portugal naar Kaapverdië

Nieuwe route bij Rivages du Monde 12 dagen – van 30 september tot 11 oktober 2025Portugal en Kaapverdië


Historische steden, lavastranden, heerlijke smaken, bonte kleuren en de melancholie van de saudade staan op het programma van deze unieke cruise langs de verbazingwekkende Atlantische kustlijn.De oceaankust van Marokko zal de geheimen van dit zeer oude land onthullen, waar fascinerende beschavingen zijn ontstaan, zich hebben gevestigd en vervolgens het hele Middellandse Zeegebied mee hebben gevormd. Daarna zal het vulkanische reliëf van de Canarische Eilanden u met verstomming slaan. Tot slot zal een tussenstop in Kaapverdië u onderdompelen in een unieke, feestelijke eilandcultuur die zich op het kruispunt bevindt van Afrikaanse, Mediterrane, Braziliaanse en Portugese culturen.Aan boord van de World ExplorerHet expeditiejacht World Explorer werd gebouwd in 2019 en is uitgerust met ultramoderne, milieuvriendelijkere technologie, waardoor het schip in staat is de meest afgelegen bestemmingen te bereiken.Met een capaciteit van slechts 180 passagiers sluit dit schip naadloos aan bij de filosofie van Rivages du Monde die erin bestaat om sobere verfijning te combineren met unieke ontmoetingen.

Mooie promoties

Bij de start van het jaar hebben enkele riviercruise rederijen interessante voordelen en kortingen in de aanbieding.
Bij Scenic is er tijdelijk een korting van 700 € op persoon op de Mekong cruises met de Scenic Spirit…meer


Viva cruises brengt lanceert bij aanvang van 2024 een speciale show-cruise met optreden van de Vlaamse zanger Gunther Neefs en heeft haar NL-talig begeleide cruises opnieuw zeer gunstig geprijsd…meerBij Emerald cruises kan je tijdelijk tot 1200 € korting krijgen op een selectie mooie cruises op Rijn, Donau, Seine …meer

Viva 2025

Hoewel 2024 nog maar pas is begonnen, heeft Viva Cruises nu al haar brochure voor 2025 vol met nieuwigheden uitgebracht. Het programma voor volgend jaar van de Europese specialist in riviercruises biedt 64 routes langs de meest geliefde rivieren, nieuwe aanleghavens en gloednieuwe cruises op de Douro aan boord van een nieuw gebouwd schip Porto Mirante.

World luxury travel award voor CroisiEurope

Persbericht 06 nov CroisiEurope:
"Met grote trots delen we met u het nieuws van onze overwinning bij de World Luxury Travel Awards 2023 voor onze safari-cruise in Zuidelijk Afrika.
Deze erkenning is een bewijs van de professionaliteit en toewijding van onze teams om onze gasten uitzonderlijke reiservaringen te bieden, maar ook van onze wens om te innoveren en duurder te worden om onze klanten een unieke cruise-ervaring te bieden naar verder weg gelegen horizonten met een hoog serviceniveau."
Door deze erkenning wordt zowel de expertise als de visie van CroisiEurope beloond en geëerd, evenals de inzet van al haar teams.
Daarom feliciteren we van harte het werk van onze teams, al onze bemanningen en walpersoneel die hebben bijgedragen aan dit succes, en we doen er alles aan om u onvergetelijke momenten aan boord van onze cruises te blijven bezorgen.

Bedankt voor uw vertrouwen!"


CroisiEurope Award

VIVA Cruises lanceert eerste LGBTQ vriendelijke cruise

Van 28 februari tot 3 maart 2024 organiseert VIVA Cruises de eerste LGBTQ+-vriendelijke cruise vanuit België.
De MS VIVA MOMENTS vertrekt uit Antwerpen en vaart naar Rotterdam, Amsterdam en terug.
Passagiers ontdekken niet alleen deze LGBTQ+-vriendelijke steden, aan boord genieten ze van ontspanning, entertainment en nieuwe ontmoetingen.
VIVA Cruises is lid van de International LGBTQ+ Travel Association (IGLTA) en is dan ook trots op deze meerdaagse, internationale riviercruise. De ‘LGBTQ+ & Friends Cruise’ schiet uit de startblokken in Antwerpen.
Met Antwerpen, Rotterdam en Amsterdam kiest VIVA Cruises voor drie LGBTQ+-vriendelijke en diverse bestemmingen.
Passagiers bezichtigen er talloze bezienswaardigheden, hoppen van de ene winkel naar de andere, laten zich culinair verwennen in de vele restaurants en genieten van een adempauze in één van de vele hippe bars.
Passagiers nemen deel aan de ‘LGBTQ+ & Friends Cruise’ vanaf 795 euro per persoon.
Daarmee reizen ze all-inclusive.
Alle maaltijden en dranken aan boord zijn inbegrepen.
Dat geldt ook voor de wifi, havengelden, fooien en het DJ-entertainment dat telkens ’s avonds plaatsvindt.
Meer over Viva Cruises.

Nieuwe Dahabiya voor Rivages du Monde

Rivages du Monde, een referentie op het vlak van culturele luxecruises, zet dit najaar een tweede dahabiya in voor haar Nijlcruises. De schepen zijn vijfsterrenreplica’s van de traditionele vaartuigen van de Egyptische prinsen van weleer.
Een Dahabiya is een klassieke Egyptische zeilboot met een handjevol hutten en suites én modern gemak, zoals airconditioning en privé badkamers.
Een Nijlcruise per Dahabiya neemt u mee terug in de tijd. U reist langzaam en in alle rust over de Nijl, wat zorgt voor maximaal kijkplezier. Op en langs het water krijgt u een mooi beeld van het Egyptische leven van alledag. Af en toe legt de bemanning aan voor een bezoekje aan een bijzondere graftombe, een lokale markt of een wandeling over het platteland. Samen met de Egyptoloog die meevaart, gaat u dan op stap.
Het programma omvat 10-nachtencruises tussen Caïro, Aswan en Luxor.
Het bezoek van Abu Simbel gebeurt met een binnenlandse vlucht.
(bron : cruiseweek)


Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Dit gebeurt anoniem.
Kort samengevat: functionele cookies laten onze website beter werken, analytische cookies vertellen ons iets over hoe de website wordt gebruikt. Er worden hierbij geen persoonsgegevens verzameld of doorgegeven. De cookies worden niet gebruikt voor marketing of reclame.Je kan cookies uit- en inschakelen in je browserinstellingen en ook wissen.